SON DAKİKA

SON DAKİKA. BOLUSPOR'DAN FORVETE TAKVİYE

Trendyol 1. ligde Boluspor devre arası 6. transferine imzayı attırdı. Daha önce 5 ismi kadrosuna katan kırmızı beyazlılar, son olarak forvete bir takviye daha yaptı.

SON DAKİKA. BOLUSPOR'DAN FORVETE TAKVİYE
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Boluspor Menemenspor'dan forvet oyuncusu Hüsamettin Yener'i kadrosuna kattı. 1995 doğumlu oyuncu ilk yarıda Menemenspor formasını 9 maçta terletti. 248 dakika görev aldığı maçlarda gol kaydedemeyen Hüsamettin daha önce Altınordu, Göztepe ve Altay formasını giydi. 

Hüsamettin Yener'in en skorer olduğu sezonlar ise 2015-2017 yılları oldu. Golcü oyuncu bu iki sezonda Altay forması ile 3. ligde 18 gol kaydetmeyi başardı. Tecrübeli oyuncu her iki kanatta da görev yapabiliyor.

Hüsamettin Yener kimdir?

Hüsamettin Yener, kariyerinin tamamını İzmir kulüplerinde geçiren tecrübeli bir futbolcu. Altay altyapısında yetişen Yener, uzun yıllar Altay forması giydikten sonra Altınordu ve Göztepe gibi önemli takımlarda daforma giydi.  İlk devre TFF 2. Lig temsilcisi Menemen FK'da görev aldıktan sonra Boluspor'a transfer oldu.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.