SON DAKİKA

SON DAKİKA... ASGARİ ÜCRET AÇIKLANDI

Asgari ücret, 1 Ocak 2024'ten geçerli olmak üzere, 700 lirası asgari ücret desteği olmak üzere net 17 bin 2 lira olarak belirlendi.

SON DAKİKA... ASGARİ ÜCRET AÇIKLANDI
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Asgari ücret, 1 Ocak 2024’ten geçerli olmak üzere, 700 lirası asgari ücret desteği olmak üzere net 17 bin 2 lira olarak belirlendi
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan: “(Asgari ücret) Yeni miktarla çalışanlarımızı enflasyona ezdirmeme sözümüzü bir kez daha yerine getirmiş olmanın memnuniyeti içerisindeyiz” dedi. 

Asgari Ücret zammının açıklanmasının ardından Türk-İş Başkanı Ergün Atalay: "Bugüne kadar ilk defa 2 saat evvel sayın Cumhurbaşkanımıza ve bakanımıza bir rakam söyledik. Talebimiz 18 bin lira ve yılda iki kez zam yapılmasıydı" Türk-İş yeni asgari ücrete şerh düştüğünü açıkladı.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.