SON DAKİKA

SOL BEKE TAKVİYE SAMSUN'DAN...

Transfer çalışmalarını sürdüren Boluspor'un Samsunspor'lu oyuncu Soner Gönül'e teklif götürdüğü öğrenildi. Samsun cephesinden gelen haberlere göre iki kulübün resmi görüşmelere başladığı belirtildi.

SOL BEKE TAKVİYE SAMSUN'DAN...
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Kongresini tamamlayarak kolları sıvayan Boluspor ‘da transfer harekâtı başladı. Kırmızı beyazlı kulübün en büyük sorunu olan ve önceki dönemlerden kalma birçok mali sorun yaşayan Boluspor transferde bu kez hata yapmak istemiyor. Ekibimiz son olarak Samsunspor'da forma giyen 27 yaşındaki sol bek Soner Gönül'e kancayı attı. Batuhan'ın takımdan ayrılması ile bu mevkiye takviye yapmak isteyen Boluspor, Galatasaray alt yapısından yetişmiş ve geçtiğimiz sezon Samsunspor forması giyen oyuncu ile temaslara başladı.  

27 yaşındaki Soner Gönül, geçtiğimiz sezon Samsunspor'un maçlarının çoğunda sol bek pozisyonunda yer aldı.
Transferin gerçekleşmesi için Boluspor ve Samsunspor yönetimleri arasında yoğun görüşmeler devam ediyor. Anlaşmanın detayları henüz netleşmemekle birlikte, Soner Gönül'ün transfer sürecinin önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor. 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.