SON DAKİKA

SİGARAYA YİNE ZAM MI VAR?

Sigaraya 4 aydan sonra zam kapıda. Sigaraya büyük zam geliyor.

SİGARAYA YİNE ZAM MI VAR?
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Sigara içenler Ocak ayında, 3.5 lira ile 4.5 lira arasında gelen sigara zammına büyük tepki göstermiş ve tepkiler üzerine sigaraya gelen zamlar yarı yarıya indirilmişti. O günden bugüne 4 ay geçti ve yine bir sigaraya tam iddiası ortaya atıldı.

Ocak ayında gelen zamdan sonra en düşük sigara paketinin fiyatı 23 lira, en pahalı sigara paketinin fiyatı ise 40 lira'ya ulaşmıştı. Bu durumda gelecek 5 ile 10 lira arasındaki zamla birlikte sigara paketi fiyatını 50 liraya ulaşmış olacak. 

Ocak ayında yapılan zamlara gösterilen tepkilerden sonra  fiyatı 37 liraya dayanan bir sigara paketi 36 liraya düşmüştü. Bu durumda ise en düşük 5 lira zam ile sigara paketi 40 lirayı rahatlıkla aşmış oluyor.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.