SON DAKİKA

SIFIRDAN 1,5 KİLOMETRE KANALİZASYON VE YAĞMURSUYU HATTI ÇEKİLDİ

Bolu Belediyesi, şehrin kuzeyindeki 3 mahalleyi birbirine bağlayan 8. Cadde’de başlattığı altyapı çalışmalarını tamamladı. Sıfırdan çekilen 1,5 kilometre uzunluğundaki kanalizasyon ve yağmur suyu hattı ile bölgenin altyapı ihtiyacı karşılanmış oldu.

SIFIRDAN 1,5 KİLOMETRE KANALİZASYON VE YAĞMURSUYU HATTI ÇEKİLDİ
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü altyapı çalışmalarını sürdürüyor.

Ekonomik krize rağmen yatırımlarında hız kesmeyen müdürlük, çalışmalarını şehrin kuzeyindeki yeni yapılaşmaların olduğu bölgelerde yoğunlaştırdı.

Sıfırdan 1,5 kilometre hat çekildi

Alpağut, Çakmaklar ve Salıbeyler Mahallelerini birbirine bağlayan 8. Cadde’de çalışma başlatan ekipler, bölgede yaklaşık 1500 metre uzunluğunda sıfırdan kanalizasyon ve yağmurlama hattı imalatı gerçekleştirdi.

Çalışmalar tamamladı

Bolu Belediyesi ekipleri 12 gün süren çalışmaları dün tamamladı. Sıfırdan çekilen yağmursuyu ve kanalizasyon hattı ile bölgede yeni yapılaşma sonrası ortaya çıkan altyapı ihtiyacı giderilmiş oldu.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.