SON DAKİKA

SEYİT MAHALLESİ TOZ VE ÇAMURDAN KURTULUYOR

Bolu Belediyesi ekiplerince Seyit Mahallesi’nde sathi kaplama asfalt uygulaması gerçekleştiriliyor. Yerleşim alanı dışında kalan yaklaşık 1 buçuk kilometrelik stabilize yol sathi kaplama asfalt uygulaması ile toz ve çamurdan kurtarılacak.

SEYİT MAHALLESİ TOZ VE ÇAMURDAN KURTULUYOR
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu Belediyesi, şehir merkezinden uzak ve yapılaşmanın henüz tamamlanmamış, nüfus miktarının da az yoğunlukta olduğu alanlarda da çalışmalarını sürdürerek, toz ve çamur kaynaklı rahatsızlıkları en aza indirmek için yoğun mesai harcıyor.
Bu kapsamda Bolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce Seyit Mahallesinde yaklaşık 1 buçuk kilometrelik alanda sathi asfalt çalışması yapılarak bölgede yaşayan vatandaşların toz ve çamurdan kurtarılması amaçlanıyor.
Yapılaşmanın henüz tamamlanmamış olduğu alanlarda uygun maliyeti ve konforlu kullanımı sebebi ile tercih edilen sathi asfalt imalatı ile birlikte Seyit Mahallesi sakinleri daha konforlu bir yaşam alanı sunulmuş olacak.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.