SON DAKİKA

SEÇİM ÖNCESİ TANJU ÖZCAN'DAN AMATÖR TAKIMLARA 30'AR BİN TL

Ekonomik sorunlar nedeniyle can çekişen amatör takımlara Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan can suyu geliyor. Özcan'ın yaklaşan seçimler öncesi 2024 bütçesinden 30'ar bin TL vereceği öğrenildi. Özcan'ın spora destek projesinde Bolu Belediyespor ve Boluspor bulunmuyor.

SEÇİM ÖNCESİ TANJU ÖZCAN'DAN AMATÖR TAKIMLARA 30'AR BİN TL
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

2019 yerel seçimleri öncesi amatör spor kulüplerine ve spora büyük destek vereceğini söylemesine rağmen ilk seçildiği yıl amatör futbol kulüplerine sadece 5'er bin TL veren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, o günden bu yana 4 yıl ara verdiği destek sözünü seçime doğru bir kez daha tutacak gibi görünüyor.

Belediyelerin amatör sporlar için ayırdığı ödenekten 3 yıldır kulüplere koklatmayan Özcan, seçime doğru 2024 bütçesinden 30'ar bin TL vereceği konuşuluyor. Belediyeye yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre ilk geldiği yıl 5'er bin TL veren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın seçim yatırımı için ocak ayında sadece 30'ar bin TL vereceği öğrenildi.

BOLUSPOR'A VE BOLU BELEDİYESPOR'A YOK!

Amatör spor için her yıl destek sözü vermesine rağmen amatör takımları kaderine terk eden Özcan'ın bu bütçede hem Bolu Belediyespor'u hem de Boluspor'u düşünmediği, yasa gereği bu iki kulübe bir katkı vermeyeceği öğrenildi. Artık iki profesyonel kulübün maçlarınada gitmeyen hatta kapısını dahi açmayan Özcan'ın Boluspor ve Bolu Belediyespor'u yeni bütçede düşünmediği iddia edildi.        

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.