SON DAKİKA

SEBEN KAYMAKAMI TUĞÇE ORHAN SELDEN ETKİLENEN KUZGÖLCÜK KÖYÜNDE

Hafta sonu İlimizi etkisi altına alan sağanak yağış, Seben ilçesinde de su taşkınlarına neden oldu. İlimizin Çukurova’sı olan Seben’de tarım arazileri su altında kaldı.

SEBEN KAYMAKAMI TUĞÇE ORHAN SELDEN ETKİLENEN KUZGÖLCÜK KÖYÜNDE
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Aladağ Çayının ikiye böldüğü Kuzgölcük Köyü, Dereceören Mahallesi sağanak yağış ve beraberindeki su taşkınlarına esir oldu. Aladağ Çayının taşmasıyla birlikte köyde ki tarım arazileri su altında kalarak büyük zarar gördü.  

YARALAR SARILACAK 

Seben Kaymakamı Tuğçe Orhan, Kuzgölcük Köyü Dereceören Mahallesinde yaşanan su taşkınının doğurduğu zararları yerinde inceledi. Kaymakam Orhan’a İlçe Tarım Müdürü Selçuk Güçbilmez, İlçe Özel İdare Müdürü Mehmet Özel ve Köy muhtarı Mustafa Duman’da eşlik etti. Sel ve su taşkınlarının neden olduğu zararların en kısa zamanda sarılacağını söyleyen Kaymakam Tuğçe Orhan, selden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. 

Bolu Havadis

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar
YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.