SON DAKİKA

ŞAMPİYONLAR BAŞKANLARINA NELER SÖYLEDİLER?

Türkiye Suat Çelen başkan ile Cimnastik'te altın bir çağını yaşarken göreve geldiği günden bu yana sporcuları ne madalyaya doğru ne de başarıya. Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat çelen için sporcuları Antalya'da düzenlenen Artistik Cimnastik Avrupa Şampiyonası'nda aldıkları başarılar sonrası bakın neler söylediler.

ŞAMPİYONLAR BAŞKANLARINA NELER SÖYLEDİLER?
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Madalyaları ve aldıkları başarılar ile ülkemize gurur yaşatan Adem Asil ve Ferhat Arıcan'dan başkan Suat Çelen'e nasıl cevap verdiler.

Adem Asil: 

"Çok teşekkürler başkanım, destekleriniz bizim için çok değerli. Hem bizlerin kazandığı madalyalar hem sizlerin liderliğinde gerçekleşen ev sahipliğimizle çok güzel bir yarışmayı daha geride bıraktık"

FerhatArıcan: 

"Çok teşekkürler başkanım. Kendi evimizde harika bir organizasyon geçirdik. Bir cimnastik ülkesi olduğumuzu hem podyumda hem de gerçekleştirdiğimiz organizasyonla herkese bir kez daha göstermiş olduk. Hep birlikte nice başarılara, nice zaferlere:

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.