SON DAKİKA

ŞAMPİYON KÖYLERDE YARI FİNAL BELLİ OLDU

Şampiyon Köyler futbol turnuvasında ise yarı finale çıkmak için Çeyrek final karşılaşmaları tamamlandı. Yarı finalistler belli oldu.

ŞAMPİYON KÖYLERDE YARI FİNAL BELLİ OLDU
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

YUVA KÖYÜ VAZGEÇMİYOR

Bu sezon taraftarı ile bütünleşen ve şampiyonluk isteyen Yuva Köyü ile Turnuvada gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Yazıören Köyü karşılaşması nefesleri kesti. Son anlara kadar oynana maçta izleyenler futbol heyecanı yaşadılar. İki takımın karşılıklı ataklar içinde geçen maçta golü bulan takım Yuva Köyü olurken bulduğu gol ile skoru koruyup adını yarı finale yazdırdı.

ALIÇÖREN BU SENE KUPAYI İSTİYOR

Bir diğer karşılaşmada ise turnuvanın favori takımlarından olan Örencik Köyü ile Geçen yılın finalisti Alıçören Köyü arasında oynandı.iki takımda hata yapmamak için mücadele ederken sahada daha tecrübeli görünen Alıçören Köyü oyunu kontrol altına aldı. Rakibi karşısında Alıçören Köyü golü bulurken zorlu maçta 1-0 öne geçti. Öne geçmenin avantajını yani sıra biraz daha tecrübesini konuşturan Alıçören Köyü skoru koruyup maç sonunda adını yarı finale yazdırdı.

BALTALI BERK KÖYÜNÜ SAFDIŞI BIRAKTI

Baltalı Köyü ile Berk Köyü arasında oynan maçta Baltalı hata yapmadı. Berk Köyü Çeyrek finale kadar gösterdiği etkili sert oyununun yani sıra savunması ile maçların önüne geçti.iki takımda yarı finali çok isterken Baltalı Köyü Berk Köyü karşısında 2-1kazanıp adını yarı finale yazdırdı.

SON DAKİKADA YARI FİNALE ÇIKAN BELİRLENDİ

Saraycık Köyü Rüzgarlar Köyü arasında oynanan maç gecenin en etkili karşılaşmalarından biri oldu. İlk golü bulan taraf Rüzgarlar Köyü oldu. Golü bulan takım sevinirken oyunu çabuk başlatan Saraycık Köyü santradan golü bularak maçta beraberliği buldu.İkinci yarıda ise iki takımda savunmalarını sağlam tutarken kaleciler net pozisyonlara izin vermediler. Maçın son dakikalarında Saraycık bir gol daha bularak skoru 2-1’e getirdi.

İŞTE YARIFİNALİSTLER
YUVA-SARAYCIK
ALIÇÖREN-BALTALI

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.