SON DAKİKA

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN YAŞLI VATANDAŞLARIMIZA EVİNDE HİZMET

Bolu Sağlık İl Müdürlüğü tarafından yaşlı vatandaşlara evlerinde verilen sağlık hizmetleri kapsamında şuana kadar bin kişiye ulaşıldı. Evde sağlık hizmeti verilen bininci vatandaş olan Sabri Kıvrak için pasta kesti.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN YAŞLI VATANDAŞLARIMIZA EVİNDE HİZMET
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

 İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı YAŞAM merkezlerinde bin vatandaşın evine giderek sağlık hizmeti verildi. Sağlık İl Müdürü Dr. Muhammed Emin Demirkol ve sağlık çalışanları bininci vatandaşa ulaşmanın mutluluğunu pasta keserek kutladı. 

BİN VATANDAŞA ULAŞILDI 

Bolu Sağlıklı Yaş Alma Merkezinde bininci vatandaşa evde sağlık hizmeti verildi. Bolu YAŞAM’da bininci yaşlı olan Sabri Kıvrak’ı ve eşini İl Sağlık Müdürü Dr. Muhammed Emin Demirkol ve Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi YAŞAM ekibi evinde ziyaret ederek pasta kesip teşekkür belgesini takdim ettiler.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar
YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.