SON DAKİKA

SAĞLIK MAHALLESİ GENÇLİK OFİSİ İNŞAATINDA SONA YAKLAŞILIYOR

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın yatırımları kapsamında yapımında sona yaklaşılan Sağlık Mahallesi Gençlik Ofisi inşaatında Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler ile Gençlik Merkezi Genç Ofis Müdür Vekili Emre İşter, inşaat alanını ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

SAĞLIK MAHALLESİ GENÇLİK OFİSİ İNŞAATINDA SONA YAKLAŞILIYOR
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Proje tamamlandığında, Sağlık Mahallesi Gençlik Ofisi çocuklara, gençlere ve tüm vatandaşlara hizmet verecek. Gençlik Ofisi, vatandaşların kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla çeşitli programlar sunacak. Yıl boyunca düzenlenecek olan yabancı dil, sanat, kişisel gelişim ve mesleki eğitim programları ile vatandaşların donanımlı bireyler olarak kendilerini geliştirmelerine destek olunacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Büyük Yatırım

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın yatırımlarıyla hayata geçirilen bu proje, Bolu’daki gençlerin sosyal, kültürel ve eğitim ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor. Sağlık Mahallesi Gençlik Ofisi’nin, tamamlandığında Bolu’nun gençlik projeleri arasında önemli bir yer tutacağı ve gençlerin buluşma noktası olması planlanıyor.

İnceleme sonrası açıklamalarda bulunan İl Müdürü Emrullah Güler, "Gençlerimizin gelişimine katkı sağlayacak bu önemli projeyi en kısa sürede tamamlayarak hizmete açmayı hedefliyoruz. Gençlerimiz, burada çeşitli eğitim ve etkinliklerle kendilerini geliştirme fırsatı bulacaklar." dedi.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.