SON DAKİKA

SAĞLIĞINA KAVUŞAN CAVİT DEMİR'E TSO'DAN ZİYARET

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdullah Alemdar ve yönetim kurulu üyeleri tedavi gören Çağsu Hastanesi sahibi Cavit Demir’i ziyaret etti.

SAĞLIĞINA KAVUŞAN CAVİT DEMİR'E TSO'DAN ZİYARET
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdullah Alemdar ve yönetim kurulu üyeleri, uzun süredir tedavi gören Ticaret Odası Meclis Başkan Yardımcısı Cavit Demir’i ve Çağsu Hastanesi Yönetim Kulu Başkan yardımcısı Cansu Demir’i ziyaret etti.


Meclis başkanı AydoğanTekin,“Cavit beyi sağlığına kavuştuktan sonra yönetim olarak heyecan ve mutlulukla ziyaret etmek istedik. Kendisi bizim için çok büyük bir değer,sevgili ağabeyimiz. Bolu iline sağlık sektöründe ciddi katkıları olmuştur. Sağlığına kavuşmuş olması bizi çok mutlu etti. İnşallah birlikte güzel işler yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Cavit Demir ise tüm üyelere tek tek teşekkür ederek ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.