SON DAKİKA

PAZARTESİ GECESİ AKARYAKIT'A ZAM VAR

Akaryakıt fiyatlarının baş döndüren değişimi! Petroldeki gelişmelere bağlı olarak dalgalanan akaryakıt, fiyat tablosunu sil baştan değiştiriyor. Sektör temsilcilerinden edinilen son bilgilere göre petrol fiyatlarındaki yükselişin ardından akaryakıt pompa fiyatları için çifte zam yolda.

PAZARTESİ GECESİ AKARYAKIT'A ZAM VAR
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Geçtiğimiz günlerde motorin fiyatları için peş peşe gelen indirime ek olarak bugün de benzin litre fiyatına 1 lira 6 kuruş indirim yapıldı.

Dün petrol fiyatlarının yeniden yükselişe geçmesiyle hem benzin hem de mazot fiyatı için zam haberi gecikmedi. Ramazan Bayramı itibarıyla indirim trendine giren akaryakıt fiyatları, yükselişe geçmeye hazırlanıyor.
Sektör temsilcilerinden edinilen son bilgilere göre Pazartesi gece yarısı motorine yaklaşık 66 kuruş, benzine ise 43 kuruş zam bekleniyor.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.