SON DAKİKA

"PATİLİ DOSTLARIN ÇAĞRI ABİLERİ VAR"

Öğretmen Hüsnü Yaman ve Hatice Yaman’ın oğulları Çağrı Yaman, Veteriner hekim olduktan sonra bu deneyimini Bolulu hayvan severlere ve sevimli patilere göstermek için klinik açtı. İzzet Baysal devlet Hastanesi Bulvarı Kalıcı Konutlar SEDAŞ karşısında Bilim Veteriner Kliniği, Cumartesi günü büyük katılım ile gerçekleştirildi. Açılışa Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Beykoz ve AK Parti Bolu 3’üncü sıra Milletvekili Adayı Kazım Konak katıldı.

A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Öğretmen ailenin çocuğu olan Veteriner Hekim Çağrı Yaman “4 yıl İstanbul’da özel bir hayvan hastanesinde çalıştıktan sonra hemşehrilerime ve Bolu’da yaşayan patili dostlarımıza hizmet etme ihtiyacı hissettim. Açtığımız işyerimizde patili dostlarımızın sağlığı ile ilgili her türlü hizmeti vermekteyiz. Yaşadığımız dünya ve çevre sadece bizim değil tüm canlılarla ortak kullanmalıyız. Onları yok sayamayız. Bu düşünceyle çevremizde yaşayan canlılara olumsuz davranışları üzülerek görmekteyiz. Çevremizdeki canlıların dünyamıza kattıkları ile ilgili oluşması gereken bilinci İlkokuldan başlayarak eğitim sistemimizde ders olarak okutulması gerekmekte” olduğunu söyledi.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar
YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.