SON DAKİKA

PARTİSİ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYOR

Bolu'da 15 yıl Belediye Başkanlığı yaptıktan sonra AK Partinin 3 dönem kuralına takılan tecrübeli siyasetçi Alaaddin Yılmaz, milletvekili aday adaylığı sonrası listede ismi açıklanmasa da partisinin çalışmalarında aktif rol almaya devam ediyor.

Özel Haber
PARTİSİ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYOR
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bir çok kesim tarafından listede olabileceği söylenen Bolu Beleidyesi eski başkanı Alaaddin Yılmaz ilk 3'e giremesede kurucusu olduğu partinin seçim çalışmalarında aktif olarak yer almaya devam ediyor. Yılmaz son olarak memleketi Seben'in düzenlediği iftar yemeğinde dava arkadaşlarını yalnız bırakmazken, partisi için vatandaşlardan oy istedi. Aktif olarakta Ak partinin seçim programlarında boy gösteren Alaaddin Yılmaz'ın bu çalışmaları partiller tarafından da taktir topluyor.  

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.