SON DAKİKA

PARK VE BAHÇELER YAZA HAZIR

Bolu Belediyesi 3 aylık yaz tatili öncesi kent genelindeki tüm parklarda detaylı çalışma yaptı. Bakımları tamamlanan yüzlerce park, hazır halde yaz tatiline girecek öğrencileri bekliyor.

PARK VE BAHÇELER YAZA HAZIR
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 14 Haziran Cuma günü gerçekleşecek karne törenleri ile sona erecek. Ülke genelinde milyonlarca öğrencinin 3 aylık tatil dönemine girmesine az bir zaman kala Bolu’daki öğrencilerin yaz tatili keyfini doyasıya yaşamaları için tüm parklarda hummalı çalışmalara imza atıldı.

Bolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, 63’ü son 5 yılda sıfırdan yapılan, 20’si de baştan aşağı revize edilen yüzlerce parkların çevre düzenlemeleri ile oyun gruplarının ve mobilyalarının tüm bakımlarını yaparak, öğrenciler için tatile hazır hale getirdi.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.