SON DAKİKA

ÖZGECAN ASLAN PARKI DAHA DA GÜZEL OLUYOR

Bolu Belediyesi Fen İsleri Müdürlüğü ekipleri 3 bin m2 alanı ilmek ilmek işliyor. Bolu Belediyesi tarafından Özgecan Aslan parkı çevresinde üstyapı çalışması gerçekleştiriliyor. Park çevresinin desenli begonit taşları ile ilmek ilmek işlendiği çalışmaların kısa süre içinde tamamlanması planlanıyor.

ÖZGECAN ASLAN PARKI DAHA DA GÜZEL OLUYOR
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Mersin’in Tarsus ilçesinde 11 Şubat 2015’te evine gitmek için bindiği minibüste öldürülen 19 yaşındaki Özgecan Aslan’ın adının yaşatıldığı Kılıçarslan Mahallesi’ndeki Özgecan Arslan Parkı çevresinde 10 gün önce başlattığı çalışmaları sürdürüyor.

Hummalı çalışmalarda Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, zemin döşemelerinde kullanılan doğal taşa benzeyen ve diğer taşlara göre çok daha hoş bir görünüme sahip olan begonit taşı döşeme işlemi gerceklestiriliyor.

Yaklaşık 3 bin metrekare alanın desenli begonit taşları ilmek ilmek işlenerek, biyolojik göletin de bulunduğu Özgecan Aslan Parkı ve çevresi çok daha güzel ve estetik bir görünüme kavuşacak.

Fen İşleri Müdürlüğü’nce yürütülen çalışmaların 1 hafta içinde tamamlaması planlanıyor.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.