SON DAKİKA

ÖZCAN'DEN SEÇİMLE İLGİLİ BİR AÇIKLAMA GELMEDİ

Bolu siyasetinin önemli aktörlerinden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Türkiye Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin ardından henüz bir açılama ve paylaşım yapmadı.

ÖZCAN'DEN SEÇİMLE İLGİLİ BİR AÇIKLAMA GELMEDİ
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Gece geç saatlerde açıklanan ve henüz resmi olmayan sonuçların ardından uzun bir süre geçmesine rağmen başkan Tanju Özcan şu ana kadar seçimle iglili bir açıklama yapmadı. En son yaptığı paylaşımda “Pazartesi sabahı anahtarları paspasın altına bırakın öyle gidin” ve “Haydi Türkiye çekelim artık fişi..bitsin bu baskı düzeni..yerli, milli, kucaklayıcı bir yönetimi iş başına getirelim…Bolu tabiri ile “yetiversin 21 yıl gari” deyiverem” diyen Özcan'ın gün içinde seçimlerle ilgili geniş bir açıklama yapması bekleniyor. 

Partisinden ve partisinin bağlı olduğu İttifak'tan beklenen performansı göremediği öğrenilen Özcan'ın, sonuçları nasıl değerlendireceği merakla bekleniyor.  

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.