SON DAKİKA

ÖZCAN SOSYAL MEDYA FENOMENLERİNİ GERİDE BIRAKTI

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 48 şehir belediye başkanı arasında, sosyal medyada en çok etkileşim ve görüntüleme alan belediye başkanı oldu

ÖZCAN SOSYAL MEDYA FENOMENLERİNİ GERİDE BIRAKTI
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 48 şehir belediye başkanı arasında, sosyal medyada en çok etkileşim ve görüntüleme alan belediye başkanı oldu. Tanju Özcan, mayıs ayında Twitter’da 272 milyon 138 bin 889 görüntüleme aldı.

Haber: Oğuzhan Eke / Köroğlu Gazetesi

Teleskop Dijital Gözlem şirketi tarafından, Mayıs 2023 İl Belediyeleri ve Belediye Başkanları Sosyal Medya Performans Raporu yayımlandı. 48 şehir belediyesinin ve belediye başkanının yer aldığı raporda, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, büyükşehir belediye başkanı olmayan başkanlar arasında en yüksek etkileşim ve görüntüleme alan isim oldu.

RAKİPLERİNE FARK ATTI

Facebook, Twitter ve İnstagram’da 48 belediye başkanı arasında en çok etkileşim alan başkanlar 437 bin 331 ile üçüncü sırada Bilecek Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, 589 bin 612 ile ikinci sırada Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın oldu. Listenin birinci sırasında, büyük farkla, 4 milyon 315 bin 880 etkileşim alan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan oldu.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.