SON DAKİKA

ÖZCAN ESNAFLARIN SORUNLARINI DİNLİYOR

Yaklaşan seçimler öncesi siyasi partilerde çalışmalar yavaş yavaş hız kazanırken Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'da sabahları düzenlediği kahvaltılı toplantılarda sivil toplum örgütleri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Özcan son olarak Gölyüzü esnafı ile bir araya gelerek seçime 5 ay kala Gölyüzü esnafının sorunlarını ve taleplerini dinledi.

ÖZCAN ESNAFLARIN SORUNLARINI DİNLİYOR
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi tüm siyasi partiler hazırlıklarına başladılar. Aday adaylığından kesin adayların açıklanmasına sayılı günler kala CHP'den yeni dönemde de aday olmasına kesin gözü ile bakılan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sivil toplum örgütleri ve esnaflarla toplantılarını sıklaştırdı. Daha önce haftanın belirli günleri  mahallelerde yaşayan kadınlarla kahvaltılı toplantılar yapan Özcan, seçime aylar kala esnaflarla ve sivil toplum örgütleri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Özcan son olarak Gölyüzü esnafı ile bir araya gelerek seçime 5 ay kala Gölyüzü esnafının sorunlarını ve taleplerini dinledi. Onların isteklerini not alarak gerekli çalışmaların yapılacağını belirten başkan Özcan'ın önümüzdke günlerde bu toplantıları sıklaştıracağı öğrenildi.     

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar
YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.