SON DAKİKA

ÖZCAN DÜZCE'Lİ VATANDAŞLARIN KENDİSİNE İLGİSİNİ BÖYLE ANLATTI

Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisince Düzce Anıtpark Meydanı'nda düzenlenen mitinge katıldı. Bu mitingde Kılıçdaroğlu'nu yalnız bırakmayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, paylaştığı bir video ile Düzce'li vatandaşların kendisine yoğun ilgi gösterdiğini belirtti.

ÖZCAN DÜZCE'Lİ VATANDAŞLARIN KENDİSİNE İLGİSİNİ BÖYLE ANLATTI
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Başkan Özcan Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu birlikte gittiği Düzce ziyareti ile ilgili olarak “Dün kardeş şehrimiz Düzce’ye gittim. Düzce’nin meşhur köftesini yemek için bir lokantaya gitmeye çalışırken, alan dışında mitingi izleyen ağırlıklı AK Partili ve MHP’li vatandaşların bulunduğu alanda ilgiden alakadan 100 metre bile yürüyemedim.Gördüm ki, Düzceliler de en az Bolulular kadar beni sevmiş ve bağırlarına basıyorlar. Demek ki yürüdüğüm yol yanlış değil, verdiğim mesajların toplumda büyük karşılığı var.Teşekkürler Düzceli kardeşlerim. Yolumuz aydınlık olsun” dedi. 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.