SON DAKİKA

ÖZCAN BOMBALADI "ULAN VATANSIZ, ULAN ŞEREFSİZ!!!"

Sosyal medyada yer alan videoda 4 karısı ile oy kullandığını belirten Arap mültecinin CHP'li kadınlar için sarf ettiği sözler nedeniyle Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan sosyal medya hesabından yine çok sert bir açıklama yaptı.

ÖZCAN BOMBALADI
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

ÖZCAN'IN PAYLAŞIMI ŞÖYLE: 

Ulan vatansız, ulan şerefsiz!!! Senin arkanda kim var da CHP’li kadınlara dil uzatıyorsun. Senin gibiler türemesin diye biz bu mücadeleyi veriyoruz . Türkiye’deki kadınlar bu olaya sessiz kalmamalıdır. Gidip topraklarında savaşması gereken bu sahte kabadayı şerefsizler Türkiye’de seçim sonrası şımarıklıklarını iyice artırdılar. Bunlarla anlayacağı dilden konuşmak lazım. Ben bunlarla anlayacakları dilden Bolu’da konuşuyorum da, artık Türkiye’de de birilerinin cesaret edip bunlara haddini bildirmesi lazım. Benim gücüm bir yere kadar ama böyle bir şerefsiz çıkıp Bolu’da konuşsun bakalım neler oluyor!!!

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.