SON DAKİKA

ÖZCAN "ANKARA" AÇIKLAMASININ DETAYLARINI ANLATTI

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan çevrim içi olarak katıldığı canlı yayın programında, önceki döneminden daha başarılı olduğu takdirde farklı noktalara talep açabileceğini ifade ederek, “Ankara Büyükşehir’e de talep açabilirim.” dedi.

ÖZCAN
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan TV 100’de yayınlanan Cansu Canan Özgen ile Özgür İfade programına çevrim içi olarak katıldı. Özgen'in "‘2028 yılında cumhurbaşkanı adayıyım bende’ diyerek Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan olarak tarihe not düşüyor musunuz?" sorusu üzerine Başkan Özcan,Ankara Büyükşehir Belediyesi için talep açabileceğini ifade etti. Özcan, Özgen’in sorusuna "Bu sözün manası derin. Öylesine söylenmiş bir söz değil. İlla cumhurbaşkanlığı anlamına da gelmeyebilir. Ankara Büyükşehir’e de talep açabilirim.” şeklinde cevap verdi. 

Yeni döneminde önceki 5 yılından daha başarılı olduğu takdirde farklı noktalara talep açabileceğini ifade eden Özcan, “Mansur Bey beni son dönemim dedi. 4-5 Eylülde CHP bir kurultay yapacak. Üye bazında ön seçimde adaylar belirlensin derse ben iddiasız biri değilim. Ankara’ya da talep açabilirim geçtiğimiz 5 yıldan daha başarılı olursam neden ben de farklı noktalara talep açmayayım?" ifadelerini kullandı.

 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.