SON DAKİKA

Otoyolda 50 araç birbirine girdi

Bolu’da Anadolu Otoyolunda kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda onlarca araç birbirine girdi. Kazada çok sayıda kişi yaralanırken Ankara yönü ulaşıma kapandı.

Otoyolda 50 araç birbirine girdi
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Kaza, saat 17.30 sıralarında Anadolu Otoyolunun Batı ile Doğu gişeleri arasında meydana geldi. Kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda Ankara istikametine giden onlarca araç birbirine girdi. Otomobil, tır ve yolcu otobüslerinin karıştığı zincirleme trafik kazasında otoyol savaş alanına döndü. Kaza sonrası olay yerine polis, 112 Acil ve itfaiye ekibi sevk edildi. İlk belirlemelere göre yaklaşık 50 aracın kazaya karıştığı ve 8 kişinin yaralandığı öğrenildi. 

Kazada yaralanan çok sayıda kişi sağlık ekipleri tarafından hastanelere sevk edildi. Kaza nedeniyle otoyolun Ankara yönünde kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.