SON DAKİKA

OTELCİLİK OKULUNDA KERMES, ETKİNLİK VE SPOR BİR ARADAYDI

Milli Eğitim Bakanlığı eğitim öğretim döneminin son haftasını etkinlik haftası olarak ilan ederken İzzet Baysal Abant Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi “Gastronominin Başkentinden Sokak Lezzetleri” adını verdikleri kermesin yanı sıra çok sayıda etkinlik ile dolu dolu bir hafta geçiriyor.

OTELCİLİK OKULUNDA KERMES, ETKİNLİK VE SPOR BİR ARADAYDI
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Okulda düzenlenen etkinliklerin yanı sıra Okul Aile Birliğine destek olmak ve mesleki becerileri sergilemek amacıyla okulda kermes düzenlendi. “Gastronominin Başkentinden Sokak Lezzetleri” adını verdikler kermeste döner, sucuk ekmek, çiğ köfte, gözleme, lokma, ıslak kek, ayran ve çay gibi lezzetler ustaların ve öğrencilerin hazırladığı ürünler davetlilerin ve öğrencilerin beğenisine sunuldu. 

Hazırlanan ürünlerin yanı sıra öğrenciler müzik ve futbol müsabakaları ile doya doya bir haftayı bol etkinlikle geçirmeye devam ediyorlar. 

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar
YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.