SON DAKİKA

ORTA DOĞU GERİLİMİ AKARYAKIT'A YANSIYABİLİR

Son dönemde artan Orta Doğu gerilimi ve küresel ekonomik belirsizlikler, brent petrol fiyatlarında ciddi yükselişlere yol açabilir. Uzmanlar, bu durumun pompaya yansıyacağını ve akaryakıt fiyatlarında rekor zamların görülebileceğini belirtiyor.

ORTA DOĞU GERİLİMİ AKARYAKIT'A YANSIYABİLİR
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Orta Doğu'daki artan politik gerilim, petrol fiyatlarında global anlamda belirsizliklere yol açıyor. Özellikle İsrail ve Hamas arasındaki çatışma risklerinin büyümesi ve bu durumun bölge geneline yayılma ihtimali, brent petrolde fiyat artışlarına sebep olabilir. Uzmanlar, yaşanan bu gerilimlerin enerji piyasalarını direkt etkileyerek, akaryakıt fiyatlarında önemli artışlara yol açabileceğini ifade ediyorlar.

Brent petrolde yaşanacak bu ciddi artışın, ülkemizde benzin ve motorin başta olmak üzere akaryakıt ürünlerinin fiyatlarına doğrudan yansıması bekleniyor. Eğer Brent petrol 120 dolar seviyelerine ulaşırsa, vatandaşların akaryakıt masraflarında ciddi artış bekleniyor

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.