SON DAKİKA

ORMAN ÜRÜNLERİNDE BARKOD UYGULAMASI

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde ilk defa barkodlu üretimi yapılan 291 metreküp orman emvali e-satış üzerinden ihaleye hazır hale geldi.

ORMAN ÜRÜNLERİNDE BARKOD UYGULAMASI
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Orman ürünlerinin üretiminden, piyasaya sunma aşamasına kadarki sürecin daha hızlı, sağlıklı ve aynı zamanda iş gücü ve zaman tasarrufu sağlanması hedefiyle başlatılan barkod uygulamasıyla üretilen orman ürünleri ilk kez ihaleye hazır hale getirildi. Barkod uygulaması ile Mudurnu Orman İşletme Müdürlüğü Vakıfaktaş Orman İşletme Şefliğinde orman bakım faaliyetleri çerçevesinde üretilen orman emvalinin damga ve mesaha işlemleri daha kolay kayıt altına alınması gerçekleştirildi. Üretilen 291 metreküp orman emvali, e-satış üzerinden ihaleye hazır hale getirildi.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.