SON DAKİKA

ONLAR İÇİN 1 MAYIS SADECE 3, BİLEMEDİN 5 DAKİKA

Bolu'da, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla basın açıklaması ve kutlamalar yapıldı. Bolu Belediyesinde temizlik işçisi olan ve caddede temizlik yapan Levent Altındağ, sendika temsilcileri ve üyeleri ile birlikte saygı duruşunda bulundu ve istiklal marşını okudu. Daha sonra Altındağ, temizlik aracına astığı Türk bayrağı ile caddede temizlik yapmayı sürdürdü.

ONLAR İÇİN 1 MAYIS SADECE 3, BİLEMEDİN 5 DAKİKA
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu'da sendika temsilcileri ve üyeleri 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladı.

İzzet Baysal Caddesi Bankalara Meydanın da bir araya gelen Türk Metal ve Belediye İş Sendikası Bolu temsilcileri ve üyeleri, döviz ve pankart asarak, ellerindeki Türk bayrakları ile saygı duruşu ve akabinde istiklal marşını okudu.



Daha sonra Türk İş Bolu İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Bolu Şube Başkanı Hakan Gülen ve Belediye İş Sendikası Şube Başkanı İlhami Yurt günün anlam ve önemini ifade eden konuşma gerçekleştirdi.

Bolu Belediyesinde temizlik işçisi olan ve caddede temizlik yapan Levent Altındağ, sendika temsilcileri ve üyeleri ile birlikte saygı duruşunda bulundu ve istiklal marşını okudu. Daha sonra Altındağ, temizlik aracına astığı Türk bayrağı ile caddede temizlik yapmayı sürdürdü.

Altındağ, herkesin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutlayarak, güzel bir günün geçmesini temenni etti.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar
YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.