SON DAKİKA

OLACAĞI BUYDU! YÖNETİM BIRAKIYOR...

Boluspor'da iki sezondur yönetimi ile tüm zorluklara göğüs geren maddi manevi tek başlarına takımı düzlüğe çıkarıp play-of heyecanı yaşatan başkan Savaş Abak ve ekibinin görevi bırakma kararı aldığı öğrenildi. Başkan Abak'ın cuma akşamı yapacağı basın toplantısı ile konuyu kamuoyuna duyuracağı öğrenildi.

OLACAĞI BUYDU! YÖNETİM BIRAKIYOR...
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

2 sene önce kimsenin sahip çıkmadığı Boluspor'u düzlüğe çıkaran eski borçları cebinden karşılaşayan Boluspor başkanı Savaş Abak ve yönetimi en sonunda pes etti. Bu sezon süper lig için play-of'a taşıdıkları ekibi Boluspor Bodrumspor'a elenirken, şehrin sessizliği, gerekli desteğin verilmemesi en sonunda onlarıda bıktırdı. Kırmızı beyazlı yönetimin yaptığı toplantıda görevi bırakma kararı aldığı öğrenilirken, cuma akşamı geniş kapsamlı bir basın açıklaması yapılacağı ve kongre kararı alınacağı öğrenildi.  

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.