SON DAKİKA

NE BOLUSPOR, NE DE AMATÖRLER BÖYLE BİR RAKAM GÖRMEMİŞTİ

Ekonomik olarak büyük sıkıntılar çeken ve kılı kırk yararak play-of oynamaya çalışan Boluspor'a son yılların en büyük rakamı AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol'un girişimleri ile geldi. Adaylığı açılanır açıklanmaz Boluspor'a destek ve stadyum sözlerinin altını çizerek büyük müjdeler veren Demirkol seçim den önce kırmızı beyazlı ekibe tam 5 milyon kaynak sağlamayı başardı.

NE BOLUSPOR, NE DE AMATÖRLER BÖYLE BİR RAKAM GÖRMEMİŞTİ
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Belediye Başkan adayı olur olmaz özellikle Ankara nezdinde Bolu'nun sorunlarını çözmek için seferber olan Muhammed Emin Demirkol, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak'ı ilimize davet etmişti. Bolu'ya gelen Bakan Bak düzenlenen törende önce yeni stadyum sözünü vermiş daha sonrada kulüp Başkanı Savaş Abak ve ASKF Başkanı Cemalettin Metin'i ziyaret ederek sorunlarını dinlemiş ve çözüm için söz vermişti.

Demirkol'un bu ince girişimlerinden sonra Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından bugün Boluspor'a 5 milyon TL, ASKF'ye ise 6 milyon TL gönderildi. Toplamda 11 Milyon TL parayı bir kalemde hem Boluspor'a hem de amatör spor kulüplerine kazandıran Demirkol'un bu aksiyonu seçim öncesi dengeleri değiştirmeyi başardı. Hem Boluspor hem de amatör kulüpler tarihlerinde böyle bir destek görmemişti.  Gelen paralar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü hesaplarına yatarken, hafta içi bu paraların Boluspor başta olmak üzere tüm kulüplere dağıtılması bekleniyor. 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

6 yorum yapılmış

  • Kenan kavak (6 ay önce)
    Yabancıya İngiliz / İngilizce de dahil mi? Heryerde İngilizce tabelalar görmekten bıktık. Ayrıca Alaattin bey başkanlığında kırdı döktü. Egolarıyla millete rağmen tuhaf tuhaf işler yapınca akparti bir daha Bolu’da kazanamaz oldu. Onu ne diye övüyorsun başkan. Seveninden çok nefret edeni var. Kampanyana zarar verir
    0
    0
    Cevapla
  • Kenan kavak (6 ay önce)
    Boluspor’a devlet kaynağı aktarılması israftır. Konudan bağımsız ama adam çok iyi biri ve maalesef Bolu’ya bir kaç gömlek fazla gelir. Şaraba devam.
    0
    0
    Cevapla
  • Bolulu (6 ay önce)
    Emin bir insan. Adı gibi sözü de insana güven veren güzel insan. Bolu'-ya çok şeyler katacağından bizde eminiz. Bu bir başlangıç.
    0
    0
    Cevapla
  • Yaşar Güler. (6 ay önce)
    Bu sandık insana neler yaptırıyor.
    0
    0
    Cevapla
  • Sağlıkçı (6 ay önce)
    Emin bey yaparım derse yapar Emin ol bolu kazanacak
    0
    0
    Cevapla
  • Hakan (6 ay önce)
    Muhammed hoca diye yazılır adam diye okunur.
    %100
    %0
    Cevapla