SON DAKİKA

MUSTAFA ÇİZMECİOĞLU ANADOLU LİSESİNDEN MEZUNİYET PROGRAMI

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının sona ermesiyle Mustafa Çizmecioğlu Anadolu Lisesinden mezun olacak 12. sınıf öğrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi.

MUSTAFA ÇİZMECİOĞLU ANADOLU LİSESİNDEN MEZUNİYET PROGRAMI
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu Bilim ve Sanat Merkezi salonunda başlayan mezuniyet programında Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından Okul Müdürü Bayram Yıldız ve okul birincisi gününü önemi nedeniyle birer konuşma yaptılar. Okul birincisinin mezuniyet kütüğüne bilgi plakası çakması ile devam eden program, okul flamasının 11. Sınıf öğrencisine teslimi, mezunlara mezuniyet belgelerinin verilmesi ve kep atma seremonisinden sonra müzik eşliğinde öğrenciler ve misafirler günün tadını çıkardılar. 

Yoğun bir ilgi gören Mustafa Çizmecioğlu Anadolu Lisesinin mezuniyet programı çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu. 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.