SON DAKİKA

MUHAMMED HOCA YOĞUN BİR KATILIMLA ADAY ADAYLĞINI AÇIKLADI

Uzun süredir Bolu İl Sağlık Müdürü olarak görev yapan Doç. Dr. Muhammet Emin Demirkol, AK Parti’den Bolu Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını resmen açıkladı.

MUHAMMED HOCA YOĞUN BİR KATILIMLA ADAY ADAYLĞINI AÇIKLADI
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Parti binasında düzenlenen ve oldukça yoğun katılımın olduğu törende konuşan Demirkol, “Sağlıktaki nitelikli yürüyüşü ve kaliteli hizmeti hep beraber oluşturduk. Bolulularla, Bolu ruhuyla kuşanmış vatandaşlarımızla sarılarak, kucaklaşarak, birbirimizi anlayarak bir başarı hikayesi yazdık. Aynısını Belediyede de yapabileceğimize inandığımız için sizlerden aldığımız cesaretle Bismillah diyoruz” diyerek, başvurusu dosyasını İl Başkanı Suat Güner’e teslim etti.

Muhammet Emin Demirkol’un aday adaylığı açıklamasına AK Partili isimler ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Salonun tıka basa dolduğu törende konuşan Demirkol, “Sağlık alanında uzun yıllar görev yaptım. Bu süre zarfında Bolu halkına hizmet etmekten büyük mutluluk duydum. Ancak artık bu görevi bırakmanın ve siyasete atılmanın zamanı geldi. Bolu’ya daha iyi hizmet etmek için Belediye Başkanlığı’na aday adayı oldum. Bolu halkının desteğini bekliyorum” dedi. 

Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti iktidarlarının yaptığı hizmetlerden bahseden Demirkol, 10 yılda Bolu’da sağlık hizmetlerinin en güzel şekilde sunulduğuna dikkat çekti. 

Demirkol son olarak, “Samimiyetle, kucaklayarak, birbirimize sarılarak, genel siyasetten uzak, yalnızca ve yalnızca Bolu’nun sorunlarının konuşulduğu bir belediyecilik anlayışı ile ve istişare kültürüyle hep birlikte sorunlarımızı tespit ederek ve çöze çöze giderek, yeniden Bolumuzu AK Belediyecilik, gönül belediyeciliği, sosyal belediyecilik ile buluşturacağız.  Bizler bütün vatandaşlarımızın, Belediyemiz için “işte benim belediyem, işte benim belediye başkanım” diyeceği ve aynı samimiyetle, enerjiyle koşarak gece gündüz demeden “aşk ile koşan yorulmaz” anlayışıyla çalışacağımız bu hikayeye hep birlikte bugün Bismillah diyoruz” ifadelerini kullandı. 

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar
YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Zekai (10 ay önce)
    Bolu Emin Ellerde İnşallah
    0
    0
    Cevapla