SON DAKİKA

MÜDÜRKEN DE TRİBÜNDEYDİ, SİYASETÇİ OLDU YİNE TRİBÜNDE

Bolu'da uzun dönem başarı ile İl Sağlık Müdürlüğü yapan ve 31 Mart'ta yapılacak olan seçimlerde AK Parti'nin Bolu Belediye Başkan Adayı olarak bu başarısını belediye başkanı olarak taçlandırmak isteyen Ak Parti Bolu Belediye Başkanı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol her karşılaşmada olduğu gibi yine Boluspor maçındaki yerini aldı. Demirkol seçim süresince ağzından düşürmediği "Boluspor'un Kendi Ayakları üzerinde duran güçlü bir yapıya kavuşması" gerekir diyerek kırmızı beyazlı ekibimize desteğini belirtti.

MÜDÜRKEN DE TRİBÜNDEYDİ, SİYASETÇİ OLDU YİNE TRİBÜNDE
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

İl Sağlık Müdürü olarak görev yaptığı dönemde bir çok spor müsabakasını tribünden izleyen sporcu sağlığı için Bolu'da yürüttüğü projeler ile Spor Camiasının takdirini kazanan Demirkol için Boluspor sevgisi ise bir başka. Bazen protokolde, bazen kenarda ve genellikle Boluspor maçlarını tribünden izleyen Demirkol, Kocaelispor maçını ise protokolden uzak kırmızı beyazlı taraftarlar ile birlikte takip etti.

STRES ATTI, TAKIMINI DESTEKLEDİ

İl Sağlık Müdürü iken yaşamadığı coşkuyu bu sefer özgürce tadan Ak Parti Bolu Belediye Başkanı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, dakikalarca taraftarlarla tezahürat yaptı, takımını destekledi, yoğun seçim stresinden uzaklaşarak tribünün keyfini çıkarttı. 

YENİ STADYUM İLE İLGİLİ TARAFTARLARA BİLGİ VERDİ.

Geçtiğimiz günlerde açıkladığı Boluspor'un yeni stadyumu ile ilgili taraftarada bilgilerde veren Demirkol, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile görüşmelere başladığını, yeni dönemde Boluspor'a güzel bir stadyum kazandıracaklarını ifade etti. Demirkol ayrıca "Boluspor'un kendi ayakları üzerinde duran güçlü bir yapıya kavuşması gerekiyor" diyerek, son dönemde ekibimizin çektiği ekonomik sıkıntıların giderileceğini belirtti.     

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.