SON DAKİKA

MODİFİYELİ ARACA CEZA KESTİLER

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yapılan denetimde bagaj kısmında, ses sistemi ve kumandalı abartı egzoz beyni olduğu tespit edilen bir araç sürücüsüne 7 bin 129 TL idari para cezası uygulanırken araç trafikten men edildi.

MODİFİYELİ ARACA CEZA KESTİLER
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Düzce’de İl Emniyet Müdürlüğü asayiş ve trafik ekiplerinin denetimleri aralıksız bir şekilde devam ediyor. Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Camikebir Mahallesi İstanbul Caddesi üzerinde modifiyeli araçlara yönelik yapılan denetimde bagaj kısmında, ses sistemi ve kumandalı abartı egzoz beyni olduğu tespit edilen bir araç durduruldu. Yapılan kontroller sonrasında araç sürücüsüne abartı egzoz ve uygunsuz ses sistemi bulundurmaktan 7 bin 129 TL idari para cezası uygulanırken araçta trafikten men edildiği öğrenildi. 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.