SON DAKİKA

MHP'NİN GEREDE KADROSU ŞAMPİYONLAR LİGİ GİBİ

Geçtiğimiz günlerde MHP Gerede İlçe Başkanlığına atanan Ayhan Tabak, ilçede söz sahibi 50 kişilik ile güçlü yönetim kadrosunu oluşturdu.  Herkesin merakla beklediği yönetim kadrosunu titizlikle yaptığı istişare ve görüşmeler neticesinde; Gerede’de saygın, söz sahibi, sevilen ve Milliyetçi Harekete ve Ülkücü Camiaya gönül veren 50 kişi ile MHP Gerede İlçe Yönetimini oluşturdu.

MHP'NİN GEREDE KADROSU ŞAMPİYONLAR LİGİ GİBİ
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

MHP Gerede İlçe Başkanı Ayhan Tabak konuşmasında; ”14 Ağustos 2024 tarihi itibariyle Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli Beyefendi’nin takdirleri, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sn.Semih Yalçın beyefendinin tensipleri ve İl Başkanımız Sn. Ayhan Çelikkol beyefendinin olurları ile Milliyetçi Hareket Partisi Gerede İlçe Başkanı olarak atanmış bulunmaktayım. Yaptığımız istişare ve görüşmeler neticesinde Milliyetçi-Ülkücü hareket çatısı altında derdi millet sevdası memleket olan 50 kişilik bir ekip oluşturduk.
Peygamber Efendimizin ''Birlikte Rahmet ayrılıkta azap vardır'' hadisini şiar edinerek birliği sağlamak için hepimiz var gücümüzle çalışacağız. 
Bizim için teşkilatımızdaki her kardeşimiz yönetimin içinde de olsa dışında da olsa ailemizin bir ferdidir.
Hiçbir şekilde fitneye mahal vermeden büyüyen bir aile olmaya devam edeceğiz.
Milliyetçi Ülkücü Hareketin kısır siyasi çatışmalarla kaybedecek zamanı yoktur.
Gerek Başkan olarak, gerekse yönetim kurulu olarak; ayırmadan, ayrıştırmadan sırt çeviren değil, her kesimi kucaklayan ve herkesle gönül bağı kuran bir yönetim anlayışımız olacaktır. İlçemiz ve kıymetli hemşerilerimizin dertleri ile dertlenip, elimizi değil vücudumuzu taşın altına koymaya hazırız. Hiçbir menfaat beklentisi olmayan yönetim kurulu arkadaşlarımızla amacımız temiz bir siyaset anlayışı ve birlikteliğin gücüyle halkımızın sözcüsü olmaktır. Memleketimizin kalkınması için her türlü platformda gereken desteği vermeye hazırız. Ve açık davetimiz olarak kapımız önce ülkem ve milletim diyen herkese açık olacaktır.'' ifadelerine yer verdi.
Yeni Yönetim kurulu listesi şu şekilde 
Başkan Ayhan Tabak
Abdullah Uğur
Ali Doğangün 
Arif Güneş 
Atilla Üstündağ
Bayram Yalçın 
Birol Töngemen 
Celal Uslu
Cihad Pay
Durmuş Ercimen 
Emre Öztürk
Engin Urhan 
Ertuğrul Halıcı 
Evren Gülcan 
Fuat Kurt
Hakkı Kaşka
Hasan Bircan 
İbrahim Topçu
İbrahim Uzun 
İsmail Dursun
İsmail Güldemir
Kemal Çelik 
Mehmet Çomçalı
Mehmet Emeksiz 
Mehmet Şen 
Muhsin Ayeroğlu 
Murtaza Kaymaz
Mustafa Aktaş 
Mustafa Özbakır 
Mümtaz Sonışık 
Namık Kemal Türker 
Nazif Aslandoğdu 
Nuri Tabak
Ramazan Güler 
Ramazan Yıldız
Sebahattin Oruçoğlu 
Sedat Yurt
Sefa Çalışkan 
Selamet Doğançay 
Siyami dinç
Ünal Baykara
Yunus Doğan

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.