SON DAKİKA

BOLU EMADDER DURMUYOR. MHP'Lİ AKGÜL VE DURAK İLE GÖRÜŞTÜLER

Emeklilikte Adalet Derneği, 8 Eylül 1999 yılından sonra SGK’lı olanların emekli olması için başlattığı mücadele devam ediyor. Bolu dernek yetkilileri bu kez MHP Bolu teşkilatı ile bir araya geldiler.

BOLU EMADDER DURMUYOR. MHP'Lİ AKGÜL VE DURAK İLE GÖRÜŞTÜLER
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Yaklaşan yerel seçimler öncesi partiler tüm hızı ile seçim çalışmalarını yürütürken 8 Eylül 1999 tarihi öncesinde sigortalı olanları kapsayan EYT düzenlemesinin ardından 1 gün ile 17 yıl daha çalışmak zorunda olacak olan emekçilerde haklarını aramaya devam ediyorlar. Bolu'da seslerini birçok siyasi temsilciye duyurmayı başaran ve destek isteyen  Emeklilikte Adalet Derneği Bolu şubesi bu kez MHP Milletvekili İsmail Akgül ve MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak ile bir araya geldiler.  MHP'li siyasiler toplantı sonrası yaptığı açıklamada “Sorunlarının ve taleplerinin takipçisi olacağız” dediler. 

 Emeklilikte Adalet Derneği Bolu Şubesi ise yaptığı açıklamada “Emadder belediye başkan adaylarıyla buluşuyor toplantımızın bu haftaki konuğu MHP teşkilatı oldu. Kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz” dediler.  Dernek Bolu’da ki tüm Belediye Başkan Adayları ile bir araya gelerek seslerini duyurmaya devam edecek.  

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.