SON DAKİKA

MERKEZ MAHALLE MUHTARLARINA ‘HİZMET TANITIM GEZİSİ’ DÜZENLENDİ

Bolu Belediyesi tarafından, merkez mahalle muhtarlarına ‘hizmet tanıtım gezisi’ düzenlendi. Belediyenin şehre kazandırdığı hizmet binalarını ve yürütülen çalışmaları yerinde inceleme fırsatı bulan muhtarlar, düzenlenen organizasyon için Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a ve gezi boyunca kendilerine rehberlik eden Başkan Yardımcısı Sedat Gülener’e teşekkür etti.

MERKEZ MAHALLE MUHTARLARINA ‘HİZMET TANITIM GEZİSİ’ DÜZENLENDİ
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

31 Mart Yerel Seçimlerini kazanan Merkez Mahalle Muhtarları, belediyenin düzenlediği ‘hizmet tanıtım gezisinde’ bir araya geldi. Bolu Belediyesi’nin şehre kazandırdığı hizmet binalarını ve çalışmaları yerinde inceleme fırsatı bulan muhtarlara, Bolu Belediyesi Başkan Yardımcısı Sedat Gülener, Bolu Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Yusuf Ahmet Akduman ve belediyenin ilgili daire müdürleri eşlik etti.

Köroğlu Kooperatifi’ni ziyaret eden muhtarlar, daha sonra Solmaz Ana Aşevi’ni gezdi. Yeni yapılan bina ve aşevi çalışmaları hakkında muhtarlara bilgi veren Bolu Belediyesi Başkan Yardımcısı Sedat Gülener, muhtarların kendisine yönelttiği soruları da yanıtladı. Bolu Merkez Mahalle Muhtarları Dernek Başkanı Yusuf Ahmet Akduman da böyle bir bilgilendirme gezisi düzenledikleri için başta Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a, Başkan Yardımcısı Sedat Gülener’e ve kendilerine eşlik eden daire müdürlerine teşekkür etti.

Sırasıyla Atatürk Orman Parkı, belediyeye ait bazı birimlerin bulunduğu Ek Hizmet Binası, Kanal Yolu Projesi, Sağlık Mahallesi Ek Hizmet Binası, Temiz Su Arıtma Tesisi, Güneş Enerji Santralleri (GES), 12 Kasım Gençlik Merkezi ile Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı’nı gezen Bolu Merkez Mahalle Muhtarları son olarak yeni yapılan İtfaiye Binası’nı gezerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.