SON DAKİKA

MERAL AKŞENER BOLU'DAN SESLENDİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Harama inanan, helale inanan, kul hakkına inanan bir insan olarak sizlerin helal oylarınızla seçilmek istiyorum. helal oylarınızla başbakan olmak istiyorum" dedi. Bolu’da vatandaşlara seslenen Akşener Kılıçdaroğlu için oy istedi.

MERAL AKŞENER BOLU'DAN SESLENDİ
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

İYİ Parti Genel Başkanı Meral AKşener  seçim çalışmaları kapsamında Bolu'ya geldi. İlk olarak seçim otobüsüyle Bolu sokaklarında tur atan Akşener, daha sonra Hükümet Meydanı’nda halka seslendi.  Parti otobüsünün üzerine CHP’den 1 yıl geçici süreyle ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile birlikte çıkan Akşener, alanda toplananlara hitap etti. 

Akşener, 14 Mayıs’taki seçimlerin ardından Türkiye’yi güneşin ısıttığı yeni bir güne uyanacaklarını belirterek, “15 Mayıs sabahı uyandığımızda ucube sistem gitmiş olacak. Hukukun üstünlüğünün yeniden tesis edildiği ve yargının bağımsızlığı, ekonominin yandaşların elinden çıkıp gerçekten istihdamın öne konulduğu, işsizliğin giderildiği, yolsuzluğun, hırsızlığın yok edildiği, çalandan çırpandan hesap sorulduğu, güneşin ısıttığı bir Türkiye’ye gözünüzü açacaksınız” dedi.

Akşener'in tüm açıklamalarını videomuzdan izleyebilirsiniz.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.