SON DAKİKA

KURBAN BAĞIŞLARI İLE AŞ EVİNİN 1 YILLIK ET İHTİYACI KARŞILANDI

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kurban Bayramı’nda rekor sayıda bağış aldıklarını açıklayarak, “Bu da belediyemizin 10 milyon TL tasarruf ettiği anlamına geliyor. Bizleri kırmayıp bağışlarını Aşevimize yapan ve yoksullarımıza yardımcı olan tüm bağışçılarımızdan Allah razı olsun.” dedi.

KURBAN BAĞIŞLARI İLE AŞ EVİNİN 1 YILLIK ET İHTİYACI KARŞILANDI
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Özcan, 9 günlük Kurban Bayramı dönüşü personelle bayramlaşmak için gittiği Solmaz Ana Aşevi’nde kurban bağışlarına ilişkin açıklama yaptı.

Bağışlanan kurban hisselerinin ve paylarının günlük 2 bin kişiye hizmet veren Solmaz Ana Aşevi’nden hizmet alan ihtiyaç sahiplerinin 1 yıllık et ihtiyacını karşıladığını belirten Özcan, “Kurban bağışlarında bu sene bir rekora imza attık. Aşevimizde 1 yıl boyunca tüm ihtiyaç sahiplerinin et ihtiyacını karşılayacak kadar kurban bağışı toplandı. Bu da belediyemizin 10 milyon TL tasarruf ettiği anlamına geliyor.” dedi.

Bolulu hayırseverlere de teşekkür eden Özcan, “Bizleri kırmayıp bağışlarını Aşevimize yapan ve yoksullarımıza yardımcı olan tüm bağışçılarımızdan Allah razı olsun.” ifadelerini kullandı.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.