SON DAKİKA

KOŞUKAVAK'TAN VEDA PAYLAŞIMI

Trendyol 1. ligde 4. haftadan itibaren devraldığı Boluspor'u play-of'a taşımayı başaran teknik direktör Yalçın Koşukavak Bodrumspor'a elenmesi ile lige noktayı koydu. Koşukavak sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak Boluspor'a veda ettiğini açıkladı.

KOŞUKAVAK'TAN VEDA PAYLAŞIMI
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Tecrübeli teknik adam yaptığı açıklamada "Zorluklarla dolu bir sezonun sonunda,herkesin bütün gücünü verdiği elinden geleni yaptığı sonunu farklı hayal ettiğimiz turu geçemedik. Böyle sonlanmasını hiç istemedik. Son derece üzgünüz. Öncelikle, desteğini hiç esirgemeyen başta başkanımız Sn; Savaş Abak ve zaman mefhumu olmadan, destek olan yönetim kurulumuza, sezon boyunca çok çalışıp çok isteyen işine saygılı tüm oyuncularımıza, teknik ekibimize, destek ekibimize, tüm kulüp çalışanlarımıza ve sosyal medyadan duygu dolu mesajlar atan farkındalığı yüksek sağ duyulu anlayabilen samimi, içten, GERÇEK Boluspor taraftalarına sonsuz teşekkür ederim. Heyecan yaşadık, hayal ettik olmadı hakkınızı helal edin. Saygılarımla" ifadelerine yer verdi. 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.