SON DAKİKA

KOŞUKAVAK “BİZİM AÇIMIZDAN ÇOK KIYMETLİ BİR SEZONDU”

Trendyol 1. Lig Play-Off 1. Tur karşılaşmasında Bodrum FK sahasında Boluspor’u 2-0 mağlup ederek bir üst tura adını yazdırdı. Maçın ardından Boluspor teknik direktörü Yalçın Koşukavak basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

KOŞUKAVAK “BİZİM AÇIMIZDAN ÇOK KIYMETLİ BİR SEZONDU”
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, “Bodrumspor’u tebrik ederim, play-off yolunda başarılar dilerim. Biz hem kadro hem ekonomik bütçe anlamında biraz play-off’taki takımların altındayız. Bodrumspor’a daha önce çok rakip olduk. Evimizde 2-1 kazandık burada geldik maçı berabere kaldık. Takıma çok hakimiz ne oynayacağını biliyoruz. Sahada bir oyun var mıydı söylemek çok gerçekçi olmaz. Üzüldüğüm konu sadece kendi ayağımızdaki bir topu rakip fiziksel olarak düşmüş baskı yapamıyor ve daha kısa pasla oynamamız gerekirken uzun top attık. Rakip topu sürekli havaya kaldırıyor oyun formatı bu, bizim yerden oynamamız gerekirken çok arkadan bir uzun top attık. Bodrumspor böyle gol atabilirdi ve böyle gol attı. Üzgünüm oyuncularımı tebrik ediyorum. Bizim açımızdan çok kıymetli bir sezondu” diye konuştu.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Mehmet (4 ay önce)
    Sen demiyorsun ben iyi bir haca diyilim senin kapesiten bu kadar sen topcun ve sen nasıl top oynuyorsun takım ne oynadığını bilmiyor adamlarda ruh yok orta sahan yok. İlerisi boş gezen çoban sense hiç yoksun çıkmış konuşuyorsun kaleye sutun yok sen hale ne konusuyon
    0
    0
    Cevapla