SON DAKİKA

KONAK KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

Bolu AK Parti Merkez İlçe eski başkanı ve 14 Mayıs'ta yapılan milletvekilleri seçiminde 3. sıra adayı olarak meclise gidemeyen Kazım Konak, 28 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

KONAK KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

AK Parti'nin Bolu'da bir milletvekili kazandığı 14 Mayıs seçimleri sonucuna aldırmadan aralıksız çalışmalarına devam eden Konak, cadde-cadde, sokak-sokak gezerek 28 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi liderleri Recep Tayyip Erdoğan için vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.  

Kritik milletvekili seçiminin en çalışkan isimlerinden olan ve 3. sıraya konularak aday listesinde daha üst sıralarda olması gerektiği ifade edilen Kazım Konak, tüm hedefini 28 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimine çevirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için Bolulu vatandaşlardan oy isteyen Konak'ın, son güne kadar yoğun tempoda çalışmalarına devam edeceği öğrenildi.   

Bolu AK Parti Merkez İlçe eski başkanı Kazım Konak'a seçim çalışmalarında Merkez İlçe başkanı Engin Alemdar'da eşlik ediyor. 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.