SON DAKİKA

KOCAELİ'DEKİ BOLULULAR HAREKETE GEÇTİ

Hedef: Kocaeli’deki 35 Bin Boluluyu Tek Çatı Altında Toplamak

KOCAELİ'DEKİ BOLULULAR HAREKETE GEÇTİ
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Kocaeli’de kurulan Kocaeli Bolulular Derneği, Geredeli, Göynüklü, Sebenli, Mudurnulu, Mengenli, Kıbrıscıklı, Yeniçağlı ve Dörtdivanlı tüm hemşehrilerini tek çatı altında toplamaya kararlı.

İş adamlarını, esnafları, dernekleri ve hemşehrilerini ziyaret ederek bilgilendirme ziyaretleri yapan dernek yönetimi, dün akşamda Gebze ve Darıca’daki hemşehrileri ile bir araya geldi.


Dün akşam Gebze ve Darıca’daki hemşehrileri ile bir araya gelen dernek yönetimi, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Kocaeli Bolulular Derneği olarak Gebze ve Darıca’daki Bolulu, Sebenli, Mudurnulu, Geredeli ve Göynüklü hemşehrilerimiz ile bir araya geldik. Derneğimizin geleceği hakkında fikir alışverişinde ve istişarelerde bulunduk.


Gücümüze güç kattıkları, bizleri misafir ettikleri ve değerli düşünceleri için kendilerine çok teşekkür ederiz.

Bize ev sahipliği yapan, misafir eden Sayın Hasan Hüseyin Karacaoğlu’na da ayrıca teşekkür ederiz. Birlikte güçlü olduğumuzun bilincindeyiz ve Kocaeli’deki 35 bin Bolulu hemşehrimizi derneğimize davet ediyoruz.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.