SON DAKİKA

KİMSESİZ BOLUSPOR, PLAY-OFF'A ADIM ADIM

Ekonomik olarak çöküşteki Boluspor, icralarla borçlarla boğuşa dursun, her şeye rağmen 20. hafta itibariyle Play-Of yolunda önemli bir engeli daha aşmayı başardı. Kırmızı beyazlılar ikinci yarıda oynadığı 3 maçta 7 puan toplayarak, üst gruba bir adım daha yaklaştı.

KİMSESİZ BOLUSPOR, PLAY-OFF'A ADIM ADIM
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu'da ne siyasilerin ne zenginlerin ne de destek yapması gerekenlerin sırt döndüğü Boluspor, tüm onlara inat ikinci yarıda resmen fırtına gibi esiyor. Ekibimiz bu devrede oynadığı 3 maçta 7 puan toplayarak Play-Off'a bir adım daha yaklaştı. İkinci yarıya Adanaspor beraberliği ile başlayan ekibimiz Bandırmaspor ve dün Şanlıurfaspor galibiyeti ile iyice havaya girerken, Play-off ile arasındaki puan farkını 4'e indirdi. 

Haftaya deplasmanda Keçiörengücü'ne konuk olacak olan Boluspor, bu maçıda kazanarak önemli bir periyodu lehine çevirmek istiyor.  

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.