SON DAKİKA

KİMSE YOKSA! ASUMAN BAŞKAN VARDI

Misli.com Sultanlar Liginde tamamen yalnız bırakılan kimsenin arayıp sormadığı Bolu Belediyespor'u İlbank maçında CHP Bolu Milletvekili aday adayı Asuman Şentürk Tekin yalnız bırakmadı.

KİMSE YOKSA! ASUMAN BAŞKAN VARDI
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

 Daha önce de Sultanların maçlarını yakından takip eden ve destek veren Asuman Şentürk Tekin 3-1 kazanılan maçı bom boş protokolde kırmızı beyazlı takımın en büyük destekçisi Mustafa Aksoy ile birlikte izledi.  

Mücadele öncesi sultanlara ve kulüp yetkililerine başarılar dileyen CHP Bolu Milletvekili aday adayı  Asuman Şentürk Tekin, kazanılan 3 puan sonrası salonu mutlu terk etti. Kimsenin ilgi göstermediği bir dönemde Bolu Belediyespor'u yine yalnız bırakmayan ve tribünden destekleyen Şentür Tekin, mücadele sonunda voleybolcularla birlikte fotoğraf çektirerek “Bizim kızlar kazandı. Hepsini tebrik ediyorum” dedi.    

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.