SON DAKİKA

KILIÇDAROĞLU VE İMAMOĞLU'NA PANKART ŞOKU

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Belediye Meydanı’nda yaptığı miting alanının tam karşısına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın de posteri asıldı.

KILIÇDAROĞLU VE İMAMOĞLU'NA PANKART ŞOKU
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Belediye Meydanı’nda yaptığı mitingde bir pankart dikkat çekti.

Miting alanının tam karşısında bulunan binaya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın de posteri asıldı. Kim tarafından asıldığı bilinmeyen pankart miting alanına geçtiğimiz gün asıldığı öğrenildi. Miting boyunca Erdoğan'ı posteri karşısında yapılan konuşmalar siyasi arenada son günlerin çekişmesini bir kez daha ortaya koyarken, bu seçimin ne kadar zorlu geçeceğinin sinyalini verdi. 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.