SON DAKİKA

KIBRISCIK'TA BU PROJE İLE GÖNÜLLERE DOKUNUYORLAR

Kıbrıscık İlçe Milli Eğitim müdürlüğü, İlçe Spor Müdürlüğü ve ilçe Müftülüğü iş birliğinde yürütülen “Çevreme duyarlıyım, değerlerime sahip çıkıyorum” (ÇEDES) projesi kapsamında çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

KIBRISCIK'TA BU PROJE İLE GÖNÜLLERE DOKUNUYORLAR
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Kıbrıscık İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Kazanç, İlçe Müftüsü Mücahit Dural,  ÇEDES Proje Koordinatörü Mine Emen gönüllü öğretmen ve öğrenciler, mahalle muhtarlarıyla 90 yaş ve üzeri yalnız hayatlarını devam ettiren büyükleri her hafta ziyaret ediyor. Yalnızlıklarını paylaşıp  hasbihâl edip maddi manevi yalnız olmadıklarını hissettiriyorlar.
 Ziyaretlere dair bilgi veren Çedes Projesi Kıbrıscık Koordinatörü Mine Emen, ''Çedes Projesi kapsamında bu tür faaliyetlerimiz devam edecek, burada amacımız öğrenciler ile koca çınarlarımızı buluşturarak öğrencilerimizde değerler eğitimi kapsamında farkındalık oluşturmak büyüklerimizin her daim yanlarında olduğumuzu onlara hissettirerek yalnızlıklarını paylaşmaktır." dedi.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar
YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.