SON DAKİKA

BOLU İÇİN LAF DEĞİL, İŞ YAPANLARDA VAR

Ülke topyekûn seçim ve geçim arasında gelip giderken, Bolu'nun geleceği için tüm gücüyle çalışan Kent konseyi İzzet Baysal Şükran Günleri hazırlıklarını sürdürüyor.

BOLU İÇİN LAF DEĞİL, İŞ YAPANLARDA VAR
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Devlet Üstün Hizmet Madalyası sahibi, Bolulu hayırsever, merhum iş insanı İzzet Baysal adına düzenlenen İzzet Baysal Şükran Günleri’nin 34’üncüsü bu yıl 10-11- 12 Mayıs 2023 tarihleri arasında düzenlenecek. Bu özel günler için hazırlıklarını sürdüren Bolu Kent Konseyi  Erpiliç Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ericek’i, Ak Piliç Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aksoy'u ve Beypiliç Reklam ve Bilişim Müdürü  Özgen Koca'yı ziyaret ettiler. 

Yapılan açıklamada “Sektör temsilcilerimize şükran günlerinde sunacakları katkılar için şimdiden teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdiler. 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.