SON DAKİKA

KAZIM KONAK ALADAĞSPOR'U ZİYARET ETTİ

AK Parti 3. sıra milletvekili adayı Kazım Konak seçim çalışmaları kapsamında ilimizin amatör takımlarından Aladağspor Kulübünü ziyaret etti. Konak 1985 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren Seben Kabak köyü halkından Aladağspor'un hikayesini dinleyerek amatör spora gönül verenlerin daha fazla destek verilmesi gerektiğinin altını çizdi.

KAZIM KONAK ALADAĞSPOR'U ZİYARET ETTİ
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Kulüp tesislerinde yapılan ziyarete Aladağspor Kulübü Başkanı Tahir Çetin kulüp yöneticileri ve üyeleri ile Kabak köyü halkı katıldı.  Kulüp hakkında bilgiler alan AK Parti 3. sıra milletvekili adayı Kazım Konak hükümet olarak spora büyük yatırımlar yaptıklarını 38 yıllık Aladağspor'un geleceği  için hazırlanacak her türlü proje için destek vereceklerini belirtti. 

Bolu'da bir köy takımının ilçe ve kurum takımları gibi aktif olmasının kıymetli olduğunu belirten Konak “Birlik beraberlik bu tür aktif çalışmalardan doğar. Kabak köyü halkı ve Aladağspor bunun en güzel örneği. Onlar için ne gerekiyorsa yapacağız. Gerekli birimlerle görüşerek bu tür amatör takımlarımızın yaşaması için gerekli görüşmeleri yapacağız” dedi. 

AK Parti döneminde ülkeye neler yaptıklarınıda bu toplantıda aktaran Konak “Yeni dönemde gençlere, gençliğe ve spora yaptığımız destekler sürecektir” dedi. 

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar
YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.